Οδηγίες για την αναζήτηση Εκθέσεων

Στην αναζήτηση των Ψηφιακών Συλλογών «Εκθέσεις, Βιβλιοθήκη, Τύπος» μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για καλλιτέχνες, συγγραφείς/αρθρογράφους και φορείς που δεν υπάρχουν στους αλφαβητικούς καταλόγους.

Στην αναζήτηση της Ψηφιακής Συλλογής «Εκθέσεις» ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα συνδυαστικών αναζητήσεων σχετικών με εκθέσεις μέσω των πεδίων που διαθέτει το drop-down menu «Επιλέξτε»:
Είδος: Εμπεριέχει extra drop-down menu που δίνει τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ ατομικής και ομαδικής έκθεσης.
Τίτλος: Αναζήτηση πληροφοριών χρησιμοποιώντας λέξη(-εις) ή φράση(-εις) από τον τίτλο μιας έκθεσης.
Καλλιτέχνης: Πληκτρολόγηση του ονόματος του καλλιτέχνη [πρώτα το επώνυμο και έπειτα το όνομα.
Χώρος Διεξαγωγής: Αναζήτηση εκθέσεων με βάση το όνομα ενός εκθεσιακού χώρου (μουσείου, πινακοθήκης, γκαλερί κ.λπ.)
Έτος Διεξαγωγής
Τοποθεσία: Αναζήτηση με βάση την πόλη όπου πραγματοποιήθηκαν οι εκθέσεις.


Παράδειγμα αναζήτησης εκθέσεων Καλλιτέχνη:

• Επιλέγοντας το πεδίο «Καλλιτέχνης» και πληκτρολογώντας το ονοματεπώνυμο του καλλιτέχνη [πρώτα επώνυμο και έπειτα όνομα] και πατώντας Υποβολή εμφανίζονται όλες οι ατομικές και οι ομαδικές εκθέσεις του καλλιτέχνη χρονολογικά.
• Επιλέγοντας στη συνέχεια το πεδίο «Είδος» και διαλέγοντας την επιλογή «ατομική» ή «ομαδική» από το drop-down menu και πατώντας Υποβολή τα αποτελέσματα περιορίζονται ανάλογα μόνο στις ατομικές ή ομαδικές εκθέσεις ενός καλλιτέχνη.
• Αντίστοιχα επιλέγοντας το πεδίο «Έτος Διεξαγωγής» και πληκτρολογώντας τις επιθυμητές ημερομηνίες διεξαγωγής των εκθέσεων και πατώντας Υποβολή μπορούν να εμφανιστούν οι ατομικές ή ομαδικές εκθέσεις του καλλιτέχνη που πραγματοποιήθηκαν το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
• Για νέα αναζήτηση κλικάρετε Καθαρισμός.

VideoΠαράδειγμα αναζήτησης εκθέσεων Φορέα:

• Επιλέγοντας το πεδίο «Χώρος Διεξαγωγής» και πληκτρολογώντας το όνομα του εκθεσιακού χώρου (μουσείου, πινακοθήκης, γκαλερί κ.λπ.) και πατώντας Υποβολή εμφανίζονται όλες οι εκθέσεις που πραγματοποιήθηκαν στον συγκεκριμένο χώρο χρονολογικά.
• Αντίστοιχα επιλέγοντας το πεδίο «Έτος Διεξαγωγής» και πληκτρολογώντας τις επιθυμητές ημερομηνίες διεξαγωγής των εκθέσεων και πατώντας Υποβολή μπορούν να εμφανιστούν οι εκθέσεις ενός συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος που πραγματοποιήθηκαν στον εκθεσιακό χώρο.
• Για νέα αναζήτηση κλικάρετε Καθαρισμός.

Video