Γκαλερί Ζουμπουλάκη

Ο ιδρυτής της Θεόδωρος Ζουμπουλάκης ξεκινά την επιχείρησή του με εμπορία σπάνιων έργων τέχνης το 1912. Η λειτουργία της ως αίθουσα τέχνης αρχίζει το 1960, στην οδό Κριεζώτου 3, όπου εκθέτουν για πρώτη φορά γνωστοί καλλιτέχνες της γενιάς του ‘30 (Τσαρούχης, Χατζηκυριάκος-Γκίκας, Νικολάου, Μόραλης, κ.ά.).
Το 1966 ο Τάσος με την Πέγκυ Ζουμπουλάκη ανοίγουν στην Κριεζώτου 7 την πρώτη τους γκαλερί σύγχρονης τέχνης, όπου συμπεριλαμβάνονται καλλιτέχνες της γενιάς του ’60 που την εποχή εκείνη ζούσαν στο εξωτερικό (Φασιανός, Τσόκλης, Pavlos, Ακριθάκης, Κεσσανλής, κ.ά.). Συγχρόνως αρχίζει η συνεργασία με τον Αλέξανδρο Ιόλα, ο οποίος φέρνει στην Ελλάδα ονόματα σημαντικών ξένων καλλιτεχνών.
Το 1973 οι δραστηριότητες της αίθουσας επεκτείνονται σε έναν καινούργιο χώρο 450 τμ, με σύγχρονες προδιαγραφές, στην πλατεία Κολωνακίου 20.  Ο νέος χώρος εγκαινιάζεται με έκθεση του γλύπτη Τάκη, ενώ ακολουθεί η Chryssa, που για πρώτη φορά παρουσιάζει γλυπτά της στην Ελλάδα. Παράλληλα η Γκαλερί συνεργάζεται με γνωστές ευρωπαϊκές αίθουσες (Denise Rene στο Παρίσι, Beyeler στη Βασιλεία, Gimpel στο Λονδίνο). Παρουσιάζονται σημαντικές θεματικές εκθέσεις, όπως “το Νεορεαλιστικό Κίνημα”, που οργάνωσε ο Pierre Restany, και το “Mirrors of the Mind”, που επιμελήθηκε ο Νικόλας Κάλλας.
Το 1995 η Γκαλερί αποκτά έναν ακόμα εκθεσιακό χώρο στην οδό Πειραιώς, όπου παρουσιάζονται ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις, καθώς και εκθέσεις σύγχρονων έργων ή παλιότερων αντικειμένων, με στόχο τη συνύπαρξη του σύγχρονου με το παλιό. 
Το 2000 η Δάφνη Ζουμπουλάκη αναλαμβάνει τη διεύθυνση της Γκαλερί της Πλατείας Κολωνακίου.  Καλλιτέχνες της γενιάς του ‘80 και ‘90  πλαισιώνουν τους μόνιμους συνεργάτες, ενώ από το 2007, με το σχήμα «ΖΟΝΕ D», διοργανώνονται εκθέσεις εκτός της γκαλερί, με στόχο την παρουσίαση των διεθνών τάσεων της σύγχρονης τέχνης.
Από το 2007 λειτουργεί και ο νέος ιδιόκτητος χώρος «Art-Design-Antiques», στην οδό Κριεζώτου 6, με κύρια κατεύθυνση την αισθητική εσωτερικών χώρων.