Αίθουσα Τέχνης Εποχές

Η Αίθουσα Τέχνης «Εποχές» ιδρύθηκε το 1982 από την Αγγελική Χρυσικού – Νέστορα. Λειτούργησε σε ισόγειο χώρο του Εμπορικού Κέντρου “See & Shop” στην Κηφισιά. Με έμφαση στη ζωγραφική και τη γλυπτική, η γκαλερί στόχευε στην καλλιτεχνική αποκέντρωση και τη δημιουργία ενός κέντρου πολιτισμού στην περιοχή των βορείων προαστίων.
Διοργανώθηκαν συστηματικά ατομικές και ομαδικές εκθέσεις, αλλά και ποικίλες εκδηλώσεις, κυρίως ομιλίες ιστορικών και κριτικών της τέχνης που πλαισίωναν την εκθεσιακή δραστηριότητα. Στη γλυπτική παρουσιάστηκαν ατομικές εκθέσεις όπως των Δημήτρη Αρμακόλα, Χρήστου Ρηγανά και άλλων. Ετήσια ήταν η παρουσία της έκθεσης «Μικρογλυπτικής» με πρωτότυπα έργα και αντίτυπα περιορισμένου αριθμού. Από τις εκθέσεις δεν απουσίασε η προβολή και συμμετοχή καλλιτεχνών από το χώρο του Κοσμήματος όπως του Νίκου Μιχαλόπουλου. Η Αγιογραφία, αποτελώντας ένα ξεχωριστό εικαστικό κομμάτι, εκπροσωπήθηκε από τον Κώστα Γεωργόπουλο. Παρουσιαστήκαν επίσης εκθέσεις και εκδηλώσεις χαρακτικής («Χαρακτική & Βιβλίο» (1983), «Χαρακτική: οι προοπτικές μιας αισθητικής αξίας» (Φεβρουάριος 1992) κ.α.). Επιπλέον, οργανώθηκαν εκδηλώσεις εκτός του χώρου της γκαλερί, όπως εκθέσεις γλυπτικής στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ν. Ερυθραίας - «Βίλλα Κώνστα» - καθώς και στον κήπο του σπιτιού της Αγγελικής Χρυσικού – Νέστορα, ενώ ορισμένες διοργανώσεις πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με άλλους θεσμικούς φορείς, όπως το Ιταλικό Προξενείο της Ρόδου.
Οι «Εποχές» ήταν μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αιθουσών Τέχνης, οργανωτικού φορέα της “Art Athina”. Συμμετείχε στις ετήσιες διοργανώσεις της «Art Athina» με ατομικές και ομαδικές εκθέσεις ζωγράφων και γλυπτών όπως των Απέργη, Αρμακόλα, Γεωργιάδη, Δικέφαλου, Καλαφάτη, Καπελιάρη, Καραμιζάρη, Κατζουράκη, Κοροβέση, Κυρίτση, Παπαγιάννη, Παπασπύρου, Πατσόγλου, Ρόκου, Σανταμούρη κ.α.
Το 2005 σταμάτησε τη λειτουργία της.