Αίθουσα Τέχνης Ρεβέκκα Μ. Καμχή

Η αίθουσα Τέχνης Ρεβέκκα Καμχή ιδρύθηκε το 1995. Αρχικά στεγάστηκε στην οδό Σοφοκλέους, στον 5ο όροφο ενός παλαιού κτηρίου κοντά στην κεντρική αγορά της Αθήνας. Ήταν η πρώτη γκαλερί που λειτούργησε σε αυτή την περιοχή, όπου δεν υπήρχε καθόλου πολιτιστική κίνηση. Η επιλογή της συγκεκριμένης τοποθεσίας λειτούργησε πρωτοποριακά για την εποχή, συμβάλλοντας στην καλλιτεχνική ανάπτυξη της περιοχής. Εκτός από τους εκθεσιακούς χώρους, οι εγκαταστάσεις της διέθεταν ακόμη βιβλιοθήκη, ξενώνες και εργαστήρια για τους επισκέπτες καλλιτέχνες.
Το 2008 η αίθουσα τέχνης Ρεβέκκα Καμχή μετακόμισε σε ένα νεοκλασικό κτήριο της οδού Λεωνίδου στο Μεταξουργείο.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας της στόχος της γκαλερί υπήρξε η όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσίαση της σύγχρονης εικαστικής τέχνης σε διεθνές επίπεδο και η διεύρυνση της ελληνικής εικαστικής σκηνής, μέσα από ατομικές και ομαδικές εκθέσεις Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών. Σημαντικοί διεθνείς καλλιτέχνες μεταξύ των οποίων οι Nan Goldin, Ross Bleckner, Sean Landers, Rita Ackermann, Guy Limone, Tracey Moffatt, Bill Owens, Philip Taaffe, Sylvie Fleury, Karen Kilimnik, Julian Opie, Lily Ludlow έχουν παρουσιάσει το έργο τους στους εκθεσιακούς χώρους της αίθουσας, ενώ παράλληλα έχουν εκπροσωπηθεί στο εξωτερικό αξιόλογοι Έλληνες καλλιτέχνες: Κωνσταντίνος Κακανιάς, Ντιάνα Μαγκανιά, Ανδρέας Αγγελιδάκης, Άγγελος Πλέσσας, Μανταλίνα Ψωμά, Τάκις, Νίκος Αλεξίου κ.ά.
Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της γκαλερί, δόθηκε ιδιαίτερη σημασία στη συμμετοχή σε σημαντικές διεθνείς foire, όπως οι Frieze (Λονδίνο), Arco (Μαδρίτη), Art Basel (Βασιλεία), the Armory Show (Νέα Υόρκη), Art Brussels (Βρυξέλλες), καθώς και η συστηματική συμμετοχή στην Art Athina.
Παράλληλα με την εκθεσιακή της δραστηριότητα η αίθουσα τέχνης Ρεβέκκα Καμχή φιλοξενεί κατά διαστήματα διαλέξεις, εργαστήρια καλλιτεχνών, παρουσιάσεις βιβλίων και άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις.